Online oorbellen

Online oorbellen

Een site helemaal over oorbellen. Vrijwel elke vrouw draagt ze wel; en ze worden tegenwoordig ook weer veel gedragen door mannen. Oorbellen zijn er in vele soorten en maten. En voor elk budget.

De prijs van oorbellen is grotendeelsafhankelijk van het edelmetaal waarvan de sieraden zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met diamanten; dan loopt de prijs snel op. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico onstekingen.

Oorbellen via internet zoeken geeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen kopen in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet verrekend hoeven worden in de kosten van de sieraden. Een nadeel is dat je de oorbellen niet direct in je handen kunt voelen. Maar vrijwel alle online sieradenwinkels bieden de optie om oorbellen kosteloos te retourneren.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Qua materiaal is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen het meest voor zilveren of gouden oorbellen.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt meestal op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Bij de oude manier van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in je oren te dragen.

Online vind je oorbellen via oorbellen. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen door te kijken. De website geeft een overzicht van diverse juweliers. Kijk zelf of er een geschikt paar oorbellen voor jou aanwezig is. .