Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Hoe ziet Maxima er vandaag uit?

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Maxima zal er altijd top uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

De trouwjurk van Maxima was het onderwerp van gesprek op de trouwdag van het koningsechtpaar. Haar trouwjurk was ontworpen door het Italiaanse modehuis Valentino – en stond haar prachtig. De trouwjurk was een echte droomjurk. Ook de sleep aan de jurk was zeer indrukwekkend.

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke kleding heeft zij vandaag aan? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Bij de inauguratie van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin Maxima, en de jurken waren dan ook met recht uitermate koninklijk. Twee van de elegante jurken werden ontworpen door Jan Taminiau – een Noord-Brabantse modeontwerper, geboren en getogen in Goirle.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion en mode, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar kleding te beschrijven. Elke keer is de kleding van Maxima per definitie al beroemd. We kijken vol verwachting uit naar een volgende gebeurtenis waar zij zich weer toont in een van haar mooiste jurken.