Beauty tips om je lichaam te bleken

Als het zomer is of wanneer je op vakantie bent naar een warm land, zal je ongetwijfeld minder kleding gaan dragen. Het is dan ook voor jezelf vaak erg van belang dat je er goed uitziet. Mensen gaan voor die tijd vaker naar de sportschool, zorgen dat se een beetje een kleurtje hebben. En dat ze van bepaalde donkere plekken op hun lichaam af komen. Daarom hebben wij speciaal voor jou een paar beauty tips om je lichaam te bleken op een rijtje gezet.

Tip 1: Ga niet zonder zonnebrandcrème naar buiten

Het is natuurlijk heerlijk om een kleurtje op je huid te krijgen, maar door de kracht van de UV straling van de zon, zullen er ook donkere oneffen plekken op je huid gaan vormen. Sproeten en andere donkere plekken op de huid komen dan meer naar voren. Daarom is het erg van belang om je goed in te smeren, zodat je niet teveel kleur zult krijgen. De huid zal hierdoor beschermd worden en uiteindelijk zullen de donkere plekken lang niet zo nadrukkelijk aanwezig zijn.

Tip 2: Neem een zonnebankkuur
Om je huid alvast aan het zonlicht en de warmte die dit met zich meebrengt te laten wennen, is het misschien een goede tip om een zonnebankkuur te nemen. Hierdoor krijgt je huid alvast een basis kleurtje om het maar zo te noemen, waardoor je minder snel zult verbranden.

Tip 3: Gebruik Skinlight om de huid te bleken
en het verminderd pigment
Als je erg donkere plekken hebt, of Sproetjes is het verstandig om Skinlight crème op je huid te smeren. Doe dit een maand van tevoren, zodat je donkere plekken de tijd krijgen om lichter te worden. Als je dan gaat zonnen of in je bikini of zwembroek gaat lopen, zal je huid niet alleen bleker zijn, ook zorgt Skinlight ervoor dat de huid voldoende bescherming krijgt.